Relaxáció felnőtteknek

Belső nyugalom? Könnyedség? Játékosság? Felhőtlen jelenlét? Tapasztalás? Valódi találkozás?

Ezeket mind megtapasztalhatod, ha eljössz!

Ez a program Neked való, ha szeretnéd megtanulni, hogyan lazítsd el a tested, szeretnéd elcsendesíteni a sok-sok gondolatot a fejedben és újra érezni az élet apró, mindennapi örömeit, amelyek még a leghajtósabb és legunalmasabb hétköznapon is körülvesznek, csak elfelejtetted, hogyan is kell őket észrevenni.

Próbáld ki! Töltsd le tengerparti relaxációmat!

A programon, azon kívül, hogy elsajátíthatod a relaxáció többféle technikáját, sok játékos élményben lehet részed, amelyek segítenek felfedezni, újra találkozni a benned szunnyadó, kreatív, játékos, vidám gyermeki éneddel. Olyan program ez, amelyen minden alkalommal megpihenhetsz, ellazulhatsz és feltöltődhetsz, mindezt egy elfogadó, vidám, légkörben.

Ma már több tudományos kutatás is igazolja nekünk itt nyugaton, amit a keleti bölcsek évezredek óta tudnak. Azt, hogy a relaxáció, meditáció nagyon hasznos a lelki egészség, az életben való boldogulás szempontjából. A mi hajtós nyugati világunkban most kifejezetten életmentő is, hiszen ez az egyik legegyszerűbb, legolcsóbb és legkézenfekvőbb módja a stresszoldásnak. Bárki el tudja sajátítani és bármikor alkalmazható. Ez a modern életelixír, mely nem örök életet, de örömteli életet adhat.

A rendszeres relaxáció segíti, hogy a jobb agyféltekénk újra aktívabb legyen, ezáltal növeli a kreativitásunkat és az érzelmeinkkel is könnyebben megbirkózhatunk. A játékos gyakorlatok szintén a kreativitás előhívását, megélését, megtapasztalását szolgálják, valamint az önismeretünket is mélyítik.

Ha már régóta fontolgatod, hogy jó jönne egy módszer, ami segít Téged a mindennapokban, hogy a kisebb és nagyobb hullámokkal megbirkózz, legyen az bármilyen természetű – magánéleti, munkahelyi – akkor gyere és vágj bele!

A körülöttünk lévő világ egyre bonyolultabb és még kuszábbnak érezzük, ha önmagunkban nem igazodunk el. Ebben a programban a játékok és a relaxáció segítségével közelebb kerülsz a saját belső világod megismeréséhez. A játékok segítenek a testi érzetekhez és saját érzéseidhez csatlakozni.Tehát a program, amellett, hogy pihentet és feltölt, nyomokban önismeretet tartalmazhat!

A program összesen 8 alkalomból áll, ebből az első alkalom még nyílt ( itt eldöntheted, hogy elköteleződsz-e a tanfolyam egészére), majd zárt csoporttá alakulunk és nem lehet később csatlakozni.