Relaxáció felnőtteknek játékosan

Ellazulás? Pihenés? Feltöltődés? Belső nyugalom? Könnyedség? Játékosság? Felhőtlen jelenlét? Tapasztalás? Valódi találkozás?

Te melyikre vágysz most?

Ez a program Neked való, ha szeretnéd megtanulni, hogyan lazítsd el a tested, szeretnéd elcsendesíteni a sok-sok gondolatot a fejedben és újra érezni az élet apró , mindennapi örömeit,amelyek még a leghajtósabb és legunalmasabb hétköznapon is körülvesznek, csak elfelejtettük, hogyan is kell őket észrevenni.

A programon azon kívül, hogy elsajátíthatod a relaxáció többféle technikáját, sok játékos élményben lehet részed, amelyek segítenek felfedezi, újra találkozni a benned szunnyadó, kreatív, játékos, vidám gyermeki éneddel.Olyan program ez, amelyen minden alkalommal megpihenhetsz, ellazulhatsz és feltöltődhetsz, mindezt egy elfogadó, vidám, légkörben. Ezért a csoport az első alkalommal még nyílt, azonban a második alkalomtól zárt.

Ma már több tudományos kutatás is igazolja nekünk itt nyugaton, amit a keleti bölcsek évezredek óta tudnak. Azt, hogy a relaxáció, meditáció nagyon hasznos a lelki egészség, az életben való boldogulás szempontjából.A mi hajtós nyugati világunkban most kifejezetten életmentő is, hiszen ez az egyik legegyszerűbb, legolcsóbb és legkézenfekvőbb módja a stresszoldásnak.Bárki el tudja sajátítani és bármikor alkalmazható.Ez a modern életelixír, mely nem örök életet, de örömteli életet adhat.

A rendszeres relaxáció segíti,hogy a jobb agyféltekénk újra aktívabb legyen, ezáltal növeli a kreativitásunkat és az érzelmeinkkel is könnyebben megbirkózhatunk. A játékos gyakorlatok szintén a kreativitás előhívását, megélését, megtapasztalását szolgálják, valamint az önismeretünket is mélyítik.

Ha már régóta fontolgatod, hogy jó jönne egy módszer, ami segít Téged a mindennapokban, hogy a kisebb és nagyobb hullámokkal megbirkózz,legyen az bármilyen természetű – magánéleti, munkahelyi – akkor gyere és vágj bele!

A program összesen 5 alkalomból áll ( ha nagyon belejövünk,meghosszabbítható!:-))

Részletek:

A program indul 2019.04.09-én Kedden 18:45-20:15 ez még nyílt alkalom, hogy megnézd valóban szeretnéd-e:-)

A további 4 alkalommal már zárt csoportként találkozunk minden kedden 18:45-20:15-ig.

A program díja: 2200Ft/fő/ alkalom. Melyet az első alkalommal készpénzben tudsz kiegyenlíteni. Amennyiben elköteleződsz a további 4 alkalomra, akkor ennek díját a második alkalommal egy összegben készpénzben vagy banki átutalással tudod megfizetni.

Jelentkezni az alábbi űrlapra kattintva tudsz

Minimum létszám: 6 fő

Maximum létszám: 12 fő

Helyszín: 1135 Budapest, Tahi u. 69 Jógaplacc.

Szeretettel várlak!

Solymosiné Hoós Gabriella mentálhigiénés segítő,gyermekjóga oktató