Relaxáció felnőtteknek játékosan az Eötvös 10-ben októbertől

A nyári szabadságnak vége, jönnek a munkás hétköznapok. Az ellazulásra, pihenésre, feltöltődésre azonban mindig szükségünk van.Ez a program, segít, hogy egyensúlyban maradj, sőt ettől többet is nyersz vele! Belső nyugalom? Könnyedség? Játékosság? Felhőtlen jelenlét? Tapasztalás? Valódi találkozás?

Ezeket mind megtapasztalhatod, ha eljössz!

Ez a program Neked való, ha szeretnéd megtanulni, hogyan lazítsd el a tested, szeretnéd elcsendesíteni a sok-sok gondolatot a fejedben és újra érezni az élet apró , mindennapi örömeit,amelyek még a leghajtósabb és legunalmasabb hétköznapon is körülvesznek, csak elfelejtettük, hogyan is kell őket észrevenni.

A programon azon kívül, hogy elsajátíthatod a relaxáció többféle technikáját, sok játékos élményben lehet részed, amelyek segítenek felfedezi, újra találkozni a benned szunnyadó, kreatív, játékos, vidám gyermeki éneddel.Olyan program ez, amelyen minden alkalommal megpihenhetsz, ellazulhatsz és feltöltődhetsz, mindezt egy elfogadó, vidám, légkörben. Ezért a csoport az első alkalommal még nyílt, azonban a második alkalomtól zárt.

Ma már több tudományos kutatás is igazolja nekünk itt nyugaton, amit a keleti bölcsek évezredek óta tudnak. Azt, hogy a relaxáció, meditáció nagyon hasznos a lelki egészség, az életben való boldogulás szempontjából.A mi hajtós nyugati világunkban most kifejezetten életmentő is, hiszen ez az egyik legegyszerűbb, legolcsóbb és legkézenfekvőbb módja a stresszoldásnak.Bárki el tudja sajátítani és bármikor alkalmazható.Ez a modern életelixír, mely nem örök életet, de örömteli életet adhat.

A rendszeres relaxáció segíti,hogy a jobb agyféltekénk újra aktívabb legyen, ezáltal növeli a kreativitásunkat és az érzelmeinkkel is könnyebben megbirkózhatunk. A játékos gyakorlatok szintén a kreativitás előhívását, megélését, megtapasztalását szolgálják, valamint az önismeretünket is mélyítik.

Ha már régóta fontolgatod, hogy jó jönne egy módszer, ami segít Téged a mindennapokban, hogy a kisebb és nagyobb hullámokkal megbirkózz,legyen az bármilyen természetű – magánéleti, munkahelyi – akkor gyere és vágj bele!

A körülöttünk lévő világ egyre bonyolultabb és még kuszábbnak érezzük, ha önmagunkban nem igazodunk el.Ebben a programban a játékok és a relaxáció segítségével közelebb kerülsz a saját belső világod megismeréséhez. A játékok segítenek a testi érzetekhez és saját érzéseidhez csatlakozni.Tehát a program, amellett, hogy pihentet és feltölt, nyomokban önismeretet tartalmazhat!:-)

A program összesen 8 alkalomból áll, ebből az első alkalom még nyílt ( itt eldöntheted, hogy elköteleződsz-e a tanfolyam egészére), majd zárt csoporttá alakulunk és nem lehet később csatlakozni.

A program októberben indul és keddi napokon 18:00-20:30-ig tart

ELSŐ ALKALOM: 2019.10.01. kedd 18.00-20.30

A további 7 alkalommal már zárt csoportként találkozunk minden kedden 18:00-20:30-ig.

A program díja 2300Ft/alkalom, azaz a 8 alkalom összesen 17.600Ft. Az első alkalom díját a jelentkezéskor kell átutalni. . Amennyiben a folytatás mellett döntesz a fennmaradó részt egy összegbe, átutalással vagy készpénzben tudod rendezni.

Utalni ide tudsz: Dr. Solymosiné Hoós Gabriella MagnetBank 16200106-11614889. Közleménybe kérlek írd a a program nevét.

Jelentkezési határidő 2019.09.24.

Jelentkezni az alábbi űrlapra kattintva tudsz

Minimum létszám: 10 fő

Maximum létszám: 15 fő

Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér, Budapest, Eötvös u. 10, 1067, az Oktogon mellett.

Kérdés, kérés esetén írj az info@zendorfin.hu-ra vagy keress telefonon: +3670 314 0368

Szeretettel várlak!

Solymosiné Hoós Gabriella mentálhigiénés segítő,gyermekjóga oktató