Relax műhely pedagógusoknak, jógaoktatóknak

Ez az 5 alkalmas program most azoknak szól, akik gyerekekkel foglalkoznak – tanítók, tanárok, jógaoktatók – és szeretnék a közösségépítő, önbizalom-erősítő játékokat a gyerekcsoportokba bevinni, rendszeressé tenni, illetve a relaxációt bevezetni.

Ez a műhelymunka, amolyan 2 in 1, hiszen minden alkalommal saját élményen keresztül tanulunk, mert igazán azt tudjuk átadni valakinek, amit már magunk megtapasztaltunk.Azaz a tanulás során garantált a pihenés a relaxáltság és a játékok segítégével a kreatív, gyermeki énünk felébresztése.

Az öt alkalom játékait jegyzet formájában is megkapják a résztvevők,és szóban és írásban is átbeszéljük, hogy melyik játékokat mikor érdemes alkalmazni.

Itt a helyed, ha szeretnéd a rád bízott gyerek közösséget jobban összekovácsolni, tanítói, oktatói eszköztáradat bővíteni, mindezt ráadásul úgy, hogy közben Te magad is pihensz, felfrissülsz és a relaxáció technikáját elsajátítod, illetve mélyíted.

A program felépítése:

A relax műhely 5 alkalomól áll, méghozzá öt egymást követő hétköznap esti alkalomból.Egy-egy alkalom 2 óra. ebből 1,5 óra a játékok és a relaxáció saját élményben, az utolsó 30 percben pedig átbeszéljük az aznapi élményeket, illetve a gyakorlatokhoz kapcsolódó kérdéseidet.A műhely időpontjában, napközben a LazulÓrák játék és relax táborban lehetőség van hospitálásra is korlátozott számban.Itt „élőben” szerezhetsz közvetlen tapasztalatot arról, hogy hogyan működnek a játékok és a relax a gyerekeknél.

Időpont: 2019. 07.22-26. hétfőtől péntekig esténként 18:00-20:00.

Helyszín: 1135 Budapest, Tahi u. 69. Jógaplacc www.jogaplacc.hu

A program díja, amely magában foglalja a játékok részletes leírását jegyzet formájában és a relaxáció hanganyagát, 17500Ft

A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul. Maximum létszám14 fő

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és a program díjának befizetésével lehet.

A program díját az alábbi számlaszámra tudod elutalni, Kérlek, tüntesd fel közleményben a program nevét. Dr. Solymosiné Hoós Gabriella Magnetbank 16200106-11614889 . 

Jelentkezési határidő:2019.07.17.

Bármilyen kérdésre, kérésre szívesen válaszolok, a programmal kapcsolatban, keress emailben vagy telefonon!

Szeretettel Várlak!

Solymosiné Hoós Gabriella mentálhigiénés segítő szakember, gyermekjóga oktató