LazulÓrák Relaxációs Minitanfolyam

7-14 éveseknek

A LAzulÓrák Mini tanfolyam egy 2×1,5 órás program, amely során a részt vevő gyermekek megismerkedhetnek néhány hatékony stressz oldó technikával, koncentrációt fejlesztő gyakorlattal, valamint két vizualizációs gyakorlatot is kipróbálhatnak. A foglalkozáson dramatikus játékok segítségével biztosított a könnyed, vidám hangulat, így az esetleg zárkózottabb gyerekek is meg tudnak nyílni, fel tudnak oldódni.

A tanfolyamon való részvétel segíti, hogy a gyermek megszabaduljon az aktuális feszültségeitől, felébressze kreatív gondolkodását és betekintést nyerjen saját belső világába, ahonnan erőforrásokat meríthet.

A tanfolyamon a LazulÓrák tanfolyam módszerei alapján haladunk, erről bővebben ITT olvashat.

A tanfolyam inkább csak ismerkedést nyújt a relaxáció és az stressz oldás gyakorlataiba. Akkor javasolt, ha a gyermekre valamilyen nehezebb megmérettetés vár, vagy egy nagyobb stresszel járó helyzeten van túl. Érdemes akkor is eljönni, ha a gyermek kimerült, fáradt, az utóbbi időben alulteljesít, hiszen a relaxációnak frissítő, feltöltő hatása van, ami hosszabb távon is hathat.

A Mini tanfolyam nem elég hosszú ahhoz, hogy a relaxáció gyakorlatában a gyermek elmélyüljön, azt a megtanulja, belső képességgé tegye. Ha ilyen igény merül fel, akkor a LAzulÓrák relaxációs tanfolyamot ajánlom.

A Minitanfolyam időtartama:

2×1,5 óra Szombatonként 10:00-13:30-ig, 30 perces uzsonna szünettel

A Minitanfolyam létszáma:

A tanfolyam minimum 8 fő jelentkezése esetén indul.

Maximum létszám 12 fő

A Minitanfolyam díja:

4800 Ft./ fő

A tanfolyam mellé megvásárolható egy 8 relaxációs gyakorlatot tartalmazó CD is, ennek ára 3500Ft

Következő tanfolyam indul: Lásd ITT

A tanfolyamot vezeti:

Solymosiné Hoós Gabriella, mentálhigiénés segítő szakember, gyermekjóga oktató

Részletes szakmai bemutatkozás: ITT