LAZULÓRÁK Relax tanfolyam 8-14 éveseknek

Az iskolai teljesítmény mindenkire hatással van. Szülőre, gyerekre, tanárra egyaránt. Mindannyian azt szeretnénk, ha a gyerek a lehető legjobbat hozná ki magából.

A mai iskolai rendszer sok szidást kap, és nincs a kezünkben – sem szülőként, sem tanárként – a gyors változtatás lehetősége. Tehetetlenek azonban mégsem vagyunk. Tudunk a gyerekek kezébe olyan módszert adni, amelyet elsajátítva, sikeresebben birkózhatnak meg az iskolai kihívásokkal. Legyen az a kihívás a tantárgyakkal, a az osztályközösséggel, vagy a pedagógusok elvárásaival kapcsolatos.

A LAZULÓRÁK Relax tanfolyam egy olyan segítség, amely hatékonyan támogatja a gyerekek iskolai életét. Tanulás, figyelem, indulatok, barátok, tanári elvárások, önbizalom és még sorolhatnánk, milyen összetett fogalom is az „iskolai élet”.

Az októberben induló 8 alkalmas tanfolyam során a gyerekek sok olyan játékos gyakorlatokkal, feladattal és relaxációs módszerrel ismerkednek meg, amelyek segítik őket ebben az összetett iskolai világban.

Nem mellékes szempont, hogy mivel gyerekekről van szó, természetesen sok mozgás, játék, vidám,elfogadó légkör várja minden alkalommal a gyerekeket, ami már önmagában feltöltő.

A programról és a relaxáció hatásáról még részletesebben ITT olvashatsz, Rólam pedig ITT találsz többet.

A program részletei

A tanfolyam összesen 8 alkalomból áll. Ebből az első alkalom még nyílt (itt a gyerekek megismerkedhetnek egymással és a foglalkozással, relaxációval és eldönthetik, hogy tetszik-e nekik, ), majd zárt csoporttá alakulunk, és később nem lehet csatlakozni.

A tanfolyam időtartama: 2019.10.03-11.28, csütörtökönként 17:00-18.15-ig. Tehát az első nagyobb iskolai hajrát remekül támogatja!

ELSŐ ALKALOM: 2019. Október 3 csütörtök 17:00-18:15

A program díja összesen 19.200Ft.

JELENTKEZÉS

A jelentkezéshez ki kell tölteni a jelentkezési lapot és az első alkalom díját 2.400Ft-ot átutalással kell befizetni. Majd, ha a folytatás mellett döntötök, akkor a fennmaradó 16.800Ft-ot a második alkalommal, tehát 10.10-én kell átutalással vagy készpénzzel rendezni.

Számlaszám: Dr. Solymosiné Hoós Gabriella Magnebank, 16200106-11614889. A közleményben a gyermek nevét és a tanfolyam időpontját kérem,tüntesd fel!

A program indulásához szükséges minimum létszám: 8 fő, maximum 14 fő.

A program helyszíne: Jógaplacc, 1135 Budapest. Tahi u. 69.

Jelentkezési határidő:2019.09.25

Kérdés, kérés esetén az info@zendorfin.hu-ra tudsz írni, vagy keress telefonon+3670 314 0368

Szeretettel várom a gyerekeket!

Solymosiné Hoós Gabriella, gyermekjóga oktató, mentálhigiénés segítő szakember