Mama Klub: Bölcsi és Ovikezdés, avagy a leválás ezer arca – Nagykőrös Szitakötő gyerekház

Az anyaságot tényleg tanulni kell?
Miért is jó a Mama klub?

A Mama klub minden hónapban remek alkalom arra, hogy a gyermekneveléssel, anyai, női, szerepeinkkel kapcsolatos témákról beszélgessünk. Itt olyan anyukák találkoznak, akik tudatosan élik az életüket, tapasztalataikat megosztják egymással, vannak kérdéseik és tudják, hogy a boldog, elégedett gyermekhez, családhoz, boldog és elégedett édesanya kell. Az anyaság művészete pont olyan hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel teli, mint az életünk bármely más területe. Ám ha bekapcsoljuk a biztonsági övet, kevesebb baleset ér minket!:-)
A Mama klubban nem csak hasznos előadást hallhatsz a hónap aktuális témájában, hanem egy elfogadó, támogató közösség része is lehetsz.
A szeretet mindent megold… vagy mégsem?

Virginia Satir, a családterápia anyja ezt gyönyörűen megfogalmazta:
„Hiszek a szeretetben – a szeretetben, amit adunk és kapunk. Azt gondolom, hogy a szeretet és a szerelem a legjutalmazóbb, legbeteljesítőbb emberi érzés. Szeretet nélkül az emberi lélek és szellem megfagyna és meghalna. De a szeretet nem válasz az élet minden követelményére. Az intelligencia, az információ, a a tudatosság és a kompetencia szintén életfontosságú.” Virgina Satir

Helyszín: Nagykőrös, Szitakötő Gyerekház, az eseményre ITT tudsz bejelentkezni

dátum

2019. szept. 20.
Expired!

időpont

16:30 - 17:30