Babusgató és Mama klub az Eötvös10-ben

A Babusgató foglalkozáson furulyaszó, dalok, mondókák, höcögtetők és ölbeli játékok várják a 0-3 éves korú gyerekeket és szüleiket.

Miután a babákat “kifárasztottuk” jöhet a mama klub, ahol egy igazi közösség várja a gyermeket nevelő anyukákat és az apukákat is. A gyereknevelés, szülőség, párkapcsolat örömeiről és nehézségeiről beszélgetünk kötetlenül, a résztvevők kérdései és érdeklődése mentén. Segítségül hívjuk a pszichológia tudományát és a fejlődéslélektan törvényszerűségeit is, hiszen ezek biztos támpontot nyújtanak egy-egy nehéz korszakban.

Szeptemberi téma a család: Hogyan leszünk boldog család? A család fejlődése a gyerek első 3 évében, A párkapcsolat kihívásai miután gyerekünk(gyerekeink) születnek. Természetesen bármi egyébről is beszélgethetünk, ami a résztvevőknek éppen aktuális, fontos.

A Mama klubban nem csak hasznos előadást hallhatsz a hónap aktuális témájában, hanem egy elfogadó, támogató közösség része is lehetsz.
A szeretet mindent megold… vagy mégsem?

Virginia Satir, a családterápia anyja ezt gyönyörűen megfogalmazta:
„Hiszek a szeretetben – a szeretetben, amit adunk és kapunk. Azt gondolom, hogy a szeretet és a szerelem a legjutalmazóbb, legbeteljesítőbb emberi érzés. Szeretet nélkül az emberi lélek és szellem megfagyna és meghalna. De a szeretet nem válasz az élet minden követelményére. Az intelligencia, az információ, a a tudatosság és a kompetencia szintén életfontosságú.” 

Helyszín: Eötvös 10 Kulturális Központ

 

dátum

2019. szept. 24.
Expired!

időpont

09:30 - 11:00